Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Lima Unión Tarapoto
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten hopeless
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Bolaños de bal onder controle te krijgen. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Traverso rent richting de bal. Traverso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias probeert naar een medespeler te passen. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel. Traverso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Arriola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriola geeft een hoge lob. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrejos onderschept slim de pass. Cabrejos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vellido geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torrealva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Barrientos de bal. Barrientos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Quiroz rent richting de bal. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Traverso rent richting de bal. Traverso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima - Unión Tarapoto 0:1

41e minuut.
Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arriaga passt de bal zonder na te denken. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso draait met de bal, schiet en ... Traverso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima - Unión Tarapoto 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Lima 59%, Unión Tarapoto 41%.
Inter Lima - Unión Tarapoto 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Lima 42%, Unión Tarapoto 58%.
Inter Lima - Unión Tarapoto 0:2