Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arva FC salchipapa13
ARVA Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
36 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 21.2
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Pescador rent richting de bal. Pescador speelt de bal door. Wuciński rent richting de bal. Stere is nu in balbezit. Stere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Cordone met een sublieme pass. Puerta is nu in balbezit. Puerta passt de bal in één keer door. Daar is Pescador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescador haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - salchipapa13 1:0

10e minuut.
Zevallos heeft problemen om de bal te vangen. Puerta rent richting de bal. Puerta passt de bal zonder na te denken. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - salchipapa13 2:0

14e minuut.
Stere is nu in balbezit. Stere passt de bal in één keer door. Wuciński rent richting de bal. Wuciński draait met de bal, schiet en ... Reyes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - salchipapa13 3:0

32e minuut.
Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. Barazite rent richting de bal. Barazite passt de bal zonder na te denken. Daar is Wuciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wuciński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Reyes trapt de bal weg. Stere kopt de bal weg. Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescador schiet op doel. Reyes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - salchipapa13 4:0

43e minuut.
Chocano is nu in balbezit. Barazite verovert de bal door een tackle van achteren. Barazite passt de bal in één keer door. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Puerta neemt de hoekschop. Klungelig pakt Wuciński de bal. Stere bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - salchipapa13 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arva FC 26%, salchipapa13 74%.
Arva FC - salchipapa13 5:0

46e minuut.
Puerta onderschept slim de pass. Puerta met een sublieme pass. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescador is nu in balbezit. Pescador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - salchipapa13 6:0

53e minuut.
Miranda is nu in balbezit. Miranda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puerta met een snelle inworp. Barazite geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Barazite met een sublieme pass. Stere is nu in balbezit. Stere speelt de bal door. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - salchipapa13 7:0

55e minuut.
Inworp. Dodô zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barazite met een sublieme pass. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Jordan trapt de bal weg van het doel. Stere kopt de bal weg. Pescador is nu in balbezit. Pescador haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Stere is nu in balbezit. Stere geeft een hoge lob. Klungelig pakt Miranda de bal. Pescador is nu in balbezit. Pescador schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stange komt het veld opgelopen. Mendizábal komt het veld opgelopen. Kciuk komt het veld opgelopen. Słomczyński komt het veld opgelopen. Śliwiński komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Rivasplata geeft een lange en hoge pass. Stange kopt de bal weg. Puerta is nu in balbezit. Puerta geeft de bal voor. Słomczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Puerta zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - salchipapa13 8:0

74e minuut.
Mendizábal controleert de bal met de borst. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal speelt de bal door. Kciuk rent richting de bal. Kciuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Reyes trapt de bal weg. Stere kopt de bal weg. Klungelig pakt Rivasplata de bal. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - salchipapa13 9:0

78e minuut.
Mendizábal met een sublieme pass. Stere met een sublieme pass. Kciuk rent richting de bal. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński draait met de bal, schiet en ... Reyes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk haalt uit met een fantastische trap. Miranda probeert de bal aan de voet te houden. Reyes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mendizábal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Słomczyński de bal. Słomczyński met een sublieme pass. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Kozubek speelt de bal door. Mendizábal probeert de bal met de borst te controleren. Mendizábal speelt de bal door. Kciuk rent richting de bal. Kciuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - salchipapa13 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arva FC 26%, salchipapa13 74%.
Arva FC - salchipapa13 10:0