Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Galacticos del Polo Norte Inter Lima
343 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 18.3
adequate Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Lisbie passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Opriţa de bal. Opriţa passt de bal met de wreef. Quesada rent richting de bal. Quesada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos del Polo Norte - Inter Lima 1:0

6e minuut.
Bolaños met een snelle inworp. Klungelig pakt Arteaga de bal. Arteaga probeert naar een medespeler te passen. Cabrejos rent richting de bal. Cabrejos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rubio geeft een lange en hoge pass. Daar is Vellido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quesada rent richting de bal. Opriţa rent richting de bal. Opriţa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos del Polo Norte - Inter Lima 2:0

14e minuut.
Arteaga probeert de bal met de borst te controleren. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga begaat een overtreding. Arteaga krijgt een gele kaart. Lisbie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guadalupe met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Opriţa de bal. Opriţa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa speelt de bal door. Lisbie heeft problemen om de bal te vangen. Lisbie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lisbie rent richting de bal. Daar is Lisbie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa schiet op doel. Traverso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Peredo is nu in balbezit. Velazco onderschept slim de pass. Velazco geeft de bal voor. Cabrejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrejos draait met de bal, schiet en ... Montalván bokst de bal weg.

34e minuut.
Bolaños verovert de bal door een tackle van achteren. Bolaños met een sublieme pass. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrejos rent richting de bal. Cabrejos schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Bolívar de bal. Figueroa speelt de bal door. Lisbie rent richting de bal. Opriţa rent richting de bal. Opriţa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos del Polo Norte - Inter Lima 3:0

41e minuut.
Guadalupe is nu in balbezit. Guadalupe geeft een lange en hoge pass. Lisbie kopt de bal weg. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos del Polo Norte - Inter Lima 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galacticos del Polo Norte 40%, Inter Lima 60%.
Los Galacticos del Polo Norte - Inter Lima 4:0

58e minuut.
Bolívar is nu in balbezit. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres geeft een hoge lob. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa haalt uit met een fantastische trap. Traverso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos del Polo Norte - Inter Lima 5:0

65e minuut.
Quesada geeft een lange en hoge pass. Lisbie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa onderschept slim de pass. Opriţa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Peredo met een snelle inworp. Arteaga rent richting de bal. Arteaga geeft de bal voor. Bolaños rent richting de bal. Bolaños schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie is nu in balbezit. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa schiet op doel. Traverso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos del Polo Norte - Inter Lima 6:0

75e minuut.
Mazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzini passt de bal in één keer door. Pinglo is nu in balbezit. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Montalván trapt de bal weg van het doel. Lisbie heeft problemen om de bal te vangen. Lisbie speelt de bal door. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vellido heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos del Polo Norte - Inter Lima 7:0

90e minuut.
Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa met een sublieme pass. Opriţa rent richting de bal. Quesada rent richting de bal. Quesada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos del Polo Norte - Inter Lima 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galacticos del Polo Norte 33%, Inter Lima 67%.
Los Galacticos del Polo Norte - Inter Lima 8:0