Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Lima FC Elba zurita
433 Principal Tactiek aura pz
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
35.4 gemiddelde waardering 48.3
adequate Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Torri met een sublieme pass. Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodziński begaat een overtreding. Łobodziński krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bacceliere heeft problemen om de bal te vangen. Bacceliere speelt de bal door. Larqué probeert naar een medespeler te passen. Otsason rent richting de bal. Otsason haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bacceliere met een sublieme pass. Vecsei rent richting de bal. Vecsei passt de bal met de wreef. Otsason is nu in balbezit. Otsason schiet op doel. Dumortier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Łobodziński rent richting de bal. Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert geeft een lange en hoge pass. Otsason is nu in balbezit. Otsason schiet op doel. Dumortier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bankert zal de hoekschop nemen. Otsason springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Otsason passt de bal in één keer door. Torri rent richting de bal. Torri passt de bal zonder na te denken. Larqué is nu in balbezit. Larqué schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vecsei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsei passt de bal met de wreef. Otsason bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsason schiet op doel. Dumortier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - Elba zurita 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Lima FC 57%, Elba zurita 43%.
Inter Lima FC - Elba zurita 0:1

52e minuut.
Rissi rent richting de bal. Rissi met een sublieme pass. Vecsei rent richting de bal. Vecsei geeft een hoge lob. Otsason maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - Elba zurita 0:2

52e minuut.
Clondescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bartra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otsason bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - Elba zurita 0:3

61e minuut.
Clondescu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Falchetto neemt vlug de vrije trap. Barbadillo controleert de bal met de borst. Otsason rent richting de bal. Otsason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bankert probeert naar een medespeler te passen. Łobodziński rent richting de bal. Otsason onderschept slim de pass. Otsason schiet op doel. Dumortier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - Elba zurita 0:4

76e minuut.
Louboutin probeert naar een medespeler te passen. Grgona rent richting de bal. Bacceliere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bacceliere krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Valencia Díaz de bal onder controle te krijgen. Łobodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodziński geeft een hoge lob. Otsason bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsason draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Vecsei rent richting de bal. Vecsei geeft de bal voor. Otsason bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsason haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Lima FC 47%, Elba zurita 53%.
Inter Lima FC - Elba zurita 0:4