Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sños Persas
433 Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Menotti probeert de bal aan de voet te houden. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Daar is Huamán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huamán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sños - Persas 1:0

12e minuut.
Lira onderschept slim de pass. Lira geeft de bal voor. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Ganoza onderschept slim de pass. Ganoza passt de bal met de wreef. Almeida is nu in balbezit. Almeida haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vellido met de inworp. Almeida met een sublieme pass. Rodríguez is nu in balbezit. Orlandini verovert de bal door een tackle van achteren. Orlandini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sños 45%, Persas 55%.
sños - Persas 1:0

47e minuut.
Almeida rent richting de bal. Vasallo onderschept slim de pass. Vasallo met een sublieme pass. Lira rent richting de bal. Lira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sños - Persas 2:0

58e minuut.
Uribe geeft een lange en hoge pass. Orlandini probeert de bal aan de voet te houden. Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida schiet op doel. Blanco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Blanco met een sublieme pass. Lira kopt de bal weg. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huamán rent richting de bal. Huamán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sños 52%, Persas 48%.
sños - Persas 2:0