Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Las webas Barcaperu
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Mamani is nu in balbezit. Mendoza onderschept slim de pass. Mendoza draait met de bal, schiet en ... Araujo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Las webas - Barcaperu 0:1

13e minuut.
Huamán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza geeft een lange en hoge pass. Contreras is nu in balbezit. Contreras draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vidal onderschept slim de pass. Castañeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vidal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calvo met een snel genomen vrije trap. Miyashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyashiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Las webas 68%, Barcaperu 32%.
Sport Las webas - Barcaperu 0:1

50e minuut.
Huamán verovert de bal door een tackle van achteren. Huamán geeft een lange en hoge pass. Reyes is nu in balbezit. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima schiet op doel. Araujo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Huamán speelt de bal door. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza speelt de bal door. Contreras is nu in balbezit. Contreras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Las webas 64%, Barcaperu 36%.
Sport Las webas - Barcaperu 0:1