Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elba zurita Perú F.C.
aura pz Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 27.7
formidable Schieten weak
good Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Torri passt de bal zonder na te denken. Bankert rent richting de bal. Bankert probeert naar een medespeler te passen. Otsason is nu in balbezit. Otsason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - Perú F.C. 1:0

4e minuut.
Falchetto speelt de bal door. Torri geeft de bal voor. Saravia heeft problemen om de bal te vangen. Otsason is nu in balbezit. Otsason draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Durand is nu in balbezit. Bankert verovert de bal door een tackle van achteren. Bankert speelt de bal door. Otsason is nu in balbezit. Otsason draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Torri rent richting de bal. Torri geeft een lange en hoge pass. Otsason bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - Perú F.C. 2:0

11e minuut.
Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert geeft een lange en hoge pass. Daar is Casas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otsason bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - Perú F.C. 3:0

12e minuut.
Vecsei probeert naar een medespeler te passen. Larqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Larqué geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Otsason de bal. Otsason draait met de bal, schiet en ... Revilla bokst de bal weg.

19e minuut.
Clavijo rent richting de bal. Rissi onderschept slim de pass. Rissi passt de bal zonder na te denken. Otsason is nu in balbezit. Otsason haalt uit met een fantastische trap. Revilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Vecsei met een snelle inworp. Paredes rent richting de bal. Larqué onderschept slim de pass. Larqué geeft een hoge lob. Otsason springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - Perú F.C. 4:0

21e minuut.
Lozano met een sublieme pass. Durand bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsason is nu in balbezit. Otsason haalt uit met een fantastische trap. Revilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - Perú F.C. 5:0

24e minuut.
Zúńiga onderschept slim de pass. Zúńiga geeft een hoge lob. Quevedo is nu in balbezit. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry draait met de bal, schiet en ... Viana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Bankert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torri geeft een lange en hoge pass. Vegas heeft problemen om de bal te vangen. Larqué rent richting de bal. Larqué draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bankert is nu in balbezit. Bankert met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Saravia de bal onder controle te krijgen. Otsason bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsason draait met de bal, schiet en ... Revilla bokst de bal weg.

33e minuut.
Rissi is nu in balbezit. Rissi probeert naar een medespeler te passen. Bankert rent richting de bal. Bankert geeft een lange en hoge pass. Otsason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - Perú F.C. 6:0

35e minuut.
Vecsei met een snelle inworp. Rissi rent richting de bal. Rissi geeft een hoge lob. Otsason maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - Perú F.C. 7:0

37e minuut.
Larqué passt de bal in één keer door. Casas is nu in balbezit. Casas passt de bal met de wreef. Otsason heeft problemen om de bal te vangen. Otsason draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bankert geeft een lange en hoge pass. Larqué rent richting de bal. Larqué passt de bal zonder na te denken. Otsason heeft problemen om de bal te vangen. Otsason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elba zurita 23%, Perú F.C. 77%.
Elba zurita - Perú F.C. 7:0

47e minuut.
Larqué rent richting de bal. Vegas onderschept slim de pass. Vegas met een sublieme pass. Daar is Otsason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otsason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Saravia controleert de bal met de borst. Otsason rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saravia. Otsason raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

55e minuut.
Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert probeert naar een medespeler te passen. Otsason is nu in balbezit. Otsason schiet op doel. Revilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Revilla trapt de bal weg van het doel. Vecsei kopt de bal weg. Otsason controleert de bal met de borst. Larqué is nu in balbezit. Larqué draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Otsason rent richting de bal. Otsason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - Perú F.C. 8:0

60e minuut.
Larqué rent richting de bal. Larqué met een sublieme pass. Torri met een sublieme pass. Otsason is nu in balbezit. Otsason haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Paredes de bal. Larqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Larqué met een sublieme pass. Otsason rent richting de bal. Otsason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - Perú F.C. 9:0

62e minuut.
Rissi kopt de bal weg. Larqué speelt de bal door. Otsason rent richting de bal. Otsason schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - Perú F.C. 10:0

65e minuut.
Daar is Paredes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavijo rent richting de bal. Otsason verovert de bal door een tackle van achteren. Otsason schiet op doel. Saravia probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bankert zal de hoekschop nemen. Larqué heeft problemen om de bal te vangen. Otsason is nu in balbezit. Otsason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Clavijo rent richting de bal. Torri onderschept slim de pass. Torri met een sublieme pass. Otsason rent richting de bal. Otsason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elba zurita - Perú F.C. 11:0

81e minuut.
Casas probeert naar een medespeler te passen. Quevedo rent richting de bal. Hodor maakt een afschuwelijke overtreding. Hodor krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Saravia geeft de bal voor. Inworp. Bankert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torri is nu in balbezit. Torri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elba zurita 31%, Perú F.C. 69%.
Elba zurita - Perú F.C. 11:0