Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORT MIRAFLORES FC Inter Lima FC
SLEYGO Tactiek 433 Principal
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 35
solid Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen average


2e minuut.
Valencia Díaz kopt de bal weg. Bartra met een sublieme pass. Liński bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu onderschept slim de pass. Clondescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Natal stond buitenspel. Łobodziński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zalloetxebarría kan de bal niet met de borst controleren. Clondescu onderschept slim de pass. Clondescu draait met de bal, schiet en ... Fokken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Klungelig pakt Kusek de bal. Natal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łobodziński. Łobodziński krijgt een gele kaart. Natal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scola met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusek geeft een hoge lob. Bramerini kopt de bal weg. Natal rent richting de bal. Natal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORT MIRAFLORES FC - Inter Lima FC 1:0

12e minuut.
Liński is nu in balbezit. Scola rent richting de bal. Clondescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clondescu krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Bramerini passt de bal met de wreef. Barbadillo probeert naar een medespeler te passen. Quintela probeert de bal met de borst te controleren. Natal is nu in balbezit. Natal schiet op doel. Dumortier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

39e minuut.
Van Staen is nu in balbezit. Van Staen passt de bal in één keer door. Kusek is nu in balbezit. Kusek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Louboutin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Scola probeert de bal met de borst te controleren. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini geeft een lange en hoge pass. Natal is nu in balbezit. Natal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Łobodziński geeft de bal voor. Klungelig pakt Kusek de bal. Łobodziński rent richting de bal. Natal onderschept slim de pass. Natal haalt uit met een fantastische trap. Dumortier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORT MIRAFLORES FC 44%, Inter Lima FC 56%.
SPORT MIRAFLORES FC - Inter Lima FC 1:0

46e minuut.
Clondescu speelt de bal door. Klungelig pakt Bartra de bal. Natal rent richting de bal. Natal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Van Staen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusek is nu in balbezit. Kusek passt de bal met de wreef. Natal rent richting de bal. Natal draait met de bal, schiet en ... Dumortier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Łobodziński de bal. Natal is nu in balbezit. Natal schiet op doel. Dumortier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORT MIRAFLORES FC - Inter Lima FC 2:0

53e minuut.
Bartra rent richting de bal. Bramerini verovert de bal door een tackle van achteren. Bramerini probeert naar een medespeler te passen. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal haalt uit met een fantastische trap. Dumortier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Malbaša verovert de bal door een tackle van achteren. Louboutin onderschept slim de pass. Louboutin speelt de bal door. Van Staen is nu in balbezit. Van Staen haalt uit met een fantastische trap. Dumortier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Valencia Díaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grgona rent richting de bal. Grgona passt de bal zonder na te denken. Quintela rent richting de bal. Quintela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Sánchez Concha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Staen onderschept slim de pass. Van Staen geeft de bal voor. Natal rent richting de bal. Natal draait met de bal, schiet en ... Dumortier bokst de bal weg. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPORT MIRAFLORES FC - Inter Lima FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORT MIRAFLORES FC 51%, Inter Lima FC 49%.
SPORT MIRAFLORES FC - Inter Lima FC 3:0