Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porky Fc Sport Boys PB
424 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 15.9
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Quesada probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arnao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnao geeft de bal voor. del Águila is nu in balbezit. del Águila haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Doeltrap. Montenegro trapt de bal weg. Quesada speelt de bal door. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Aguilar trapt de bal weg van het doel. Rossini probeert naar een medespeler te passen. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porky Fc - Sport Boys PB 1:0

9e minuut.
Olazabal verovert de bal door een tackle van achteren. Olazabal met een sublieme pass. del Águila is nu in balbezit. del Águila draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Miyakawa de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carrasco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Olivos speelt de bal door. Na een snelle pass probeert del Águila de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Osores speelt de bal door. Bello is nu in balbezit. Bello passt de bal zonder na te denken. Deza is nu in balbezit. Deza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porky Fc - Sport Boys PB 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porky Fc 51%, Sport Boys PB 49%.
Porky Fc - Sport Boys PB 2:0

48e minuut.
Rossini bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo passt de bal in één keer door. del Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. del Águila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porky Fc - Sport Boys PB 2:1

51e minuut.
Quesada heeft problemen om de bal te vangen. Olivos bereikt de bal nog maar net als eerste. Olazabal onderschept slim de pass. Olazabal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Porky Fc - Sport Boys PB 2:2

54e minuut.
Jáuregui geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bello is nu in balbezit. Bello geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tuesta probeert naar een medespeler te passen. Arnao heeft problemen om de bal te vangen. Bello onderschept slim de pass. Bello schiet op doel. Andrade maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porky Fc - Sport Boys PB 3:2

64e minuut.
Montenegro speelt de bal door. Daar is Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bello met een sublieme pass. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Porky Fc - Sport Boys PB 4:2

70e minuut.
Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Payet de bal. Carrasco is nu in balbezit. Payet verovert de bal door een tackle van achteren. Payet geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Arnao met een sublieme pass. Rossini is nu in balbezit. Rossini geeft een hoge lob. Deza is nu in balbezit. Deza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Aguilar de bal onder controle te krijgen. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao rent richting de bal. Quesada is nu in balbezit. Quesada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Andrade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porky Fc 32%, Sport Boys PB 68%.
Porky Fc - Sport Boys PB 4:2