Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perú F.C. IQUITOS CITY
Normal Tactiek 433
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 20.8
matig Schieten zwak
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat onderschept slim de pass. Amat probeert naar een medespeler te passen. Raffo rent richting de bal. Raffo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Amat kopt de bal weg. Morán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casas rent richting de bal. Morán onderschept slim de pass. Morán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cardozo passt de bal zonder na te denken. Barco rent richting de bal. Barco geeft de bal voor. Raffo is nu in balbezit. Raffo draait met de bal, schiet en ... Revilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Quevedo met een snelle inworp. Paredes is nu in balbezit. Paredes speelt de bal door. Clavijo rent richting de bal. Clavijo passt de bal zonder na te denken. Paal! Guadalupe met een sublieme pass. Paredes kopt de bal weg. Lozano rent richting de bal. Terry rent richting de bal. Terry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vegas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barba. Vegas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vegas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Terry probeert de bal met de borst te controleren. Terry haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Durand verovert de bal door een tackle van achteren. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo probeert naar een medespeler te passen. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Molina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zúńiga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Terry haalt uit met een fantastische trap. Arata probeert de bal met de borst te controleren. Terry is nu in balbezit. Terry draait met de bal, schiet en ... Arata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú F.C. 42%, IQUITOS CITY 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perú F.C. - IQUITOS CITY 0:0

46e minuut.
Morán probeert naar een medespeler te passen. Raffo rent richting de bal. Raffo passt de bal zonder na te denken. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Terry rent richting de bal. Molina rent richting de bal. Terry verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano is nu in balbezit. Lozano draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barco onderschept slim de pass. Barco speelt de bal door. Raffo rent richting de bal. Raffo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú F.C. - IQUITOS CITY 0:1

65e minuut.
Lozano rent richting de bal. Lozano passt de bal in één keer door. Terry rent richting de bal. Terry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perú F.C. - IQUITOS CITY 1:1

67e minuut.
Vegas passt de bal zonder na te denken. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano rent richting de bal. Lozano draait met de bal, schiet en ... Guadalupe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Paredes kopt de bal weg. Arata heeft problemen om de bal te vangen. Terry rent richting de bal. Terry haalt uit met een fantastische trap. Guadalupe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú F.C. - IQUITOS CITY 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú F.C. 24%, IQUITOS CITY 76%.
Perú F.C. - IQUITOS CITY 2:1