Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Lima FC Rangellings
433 Principal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
35.5 gemiddelde waardering 30.9
good Schieten average
average Passen average
average Verdedigen average


17e minuut.
Huertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu onderschept slim de pass. Grgona rent richting de bal. Grgona haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Andere kopt de bal weg. Quintela rent richting de bal. Quintela passt de bal in één keer door. Daar is Clondescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clondescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Louboutin passt de bal in één keer door. Barrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrón speelt de bal door. Clondescu rent richting de bal. Clondescu schiet op doel. Namazov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny passt de bal zonder na te denken. Arévalo probeert de bal aan de voet te houden. Zulueta rent richting de bal. Zulueta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Quintela passt de bal zonder na te denken. Clondescu rent richting de bal. Clondescu probeert naar een medespeler te passen. Quesada heeft problemen om de bal te vangen. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - Rangellings 1:0

38e minuut.
Andere geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Concha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

43e minuut.
Quintela probeert naar een medespeler te passen. Quesada rent richting de bal. Borja onderschept slim de pass. Sánchez Concha rent richting de bal. Sánchez Concha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Huertas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grgona met een snelle inworp. Clondescu rent richting de bal. Clondescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Lima FC 25%, Rangellings 75%.
Inter Lima FC - Rangellings 1:0

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grgona zal de hoekschop nemen. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu haalt uit met een fantastische trap. Namazov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - Rangellings 2:0

54e minuut.
Leiva geeft een hoge lob. Buitenspel voor Dolny. Goede buitenspelval van de verdediging. Louboutin neemt vlug de vrije trap. Clondescu is nu in balbezit. Clondescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Barbadillo geeft een lange en hoge pass. Huertas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Andere de bal. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salmón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Dolny de bal. Arriola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Inworp. Déus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arriola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriola draait met de bal, schiet en ... Dumortier probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Sánchez Concha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Concha geeft de bal voor. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - Rangellings 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Lima FC 38%, Rangellings 62%.
Inter Lima FC - Rangellings 3:0