Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RIVER PLATE 22 Fc vicos
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 27.1
adequate Schieten adequate
average Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Guşiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milea rent richting de bal. Milea passt de bal in één keer door. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă draait met de bal, schiet en ... Mengel bokst de bal weg.

15e minuut.
Santana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vincent zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Milea bereikt de bal nog maar net als eerste. Milea met een sublieme pass. Beltrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimento verovert de bal door een tackle van achteren. Nascimento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RIVER PLATE 22 - Fc vicos 1:0

28e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Rytel rent richting de bal. Guşiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Guşiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RIVER PLATE 22 - Fc vicos 2:0

31e minuut.
Nascimento raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

43e minuut.
Haoming geeft een hoge lob. Santana kopt de bal weg. Gandolfo heeft problemen om de bal te vangen. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RIVER PLATE 22 - Fc vicos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RIVER PLATE 22 30%, Fc vicos 70%.
RIVER PLATE 22 - Fc vicos 3:0

61e minuut.
Doeltrap. Techera komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is Gandolfo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milea is nu in balbezit. Milea geeft een lange en hoge pass. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincent rent richting de bal. Milea bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă draait met de bal, schiet en ... Paal!

88e minuut.
Babiniotis kopt de bal weg. Haoming rent richting de bal. Haoming passt de bal zonder na te denken. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RIVER PLATE 22 - Fc vicos 4:0

90e minuut.
Haoming is nu in balbezit. Haoming geeft een lange en hoge pass. Rytel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă onderschept slim de pass. Guşiţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RIVER PLATE 22 35%, Fc vicos 65%.
RIVER PLATE 22 - Fc vicos 4:0