Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Lima FC Caudal
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Lazarte geeft de bal voor. Suárez speelt de bal door. del Bosque is nu in balbezit. del Bosque draait met de bal, schiet en ... Palacios werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Swayne heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Salaverry onderschept slim de pass. Salaverry speelt de bal door. Vizcarra is nu in balbezit. Vidalón bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidalón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inworp. Portocarrero met de inworp. Chang is nu in balbezit. Alzamora onderschept slim de pass. Alzamora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Lima 51%, FC Caudal 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Lima - FC Caudal 0:0

48e minuut.
Vidalón rent richting de bal. Vidalón geeft een hoge lob. Vegas rent richting de bal. Vegas geeft een hoge lob. Barrios geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salaverry rent richting de bal. Salaverry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Lima - FC Caudal 1:0

52e minuut.
Rosell rent richting de bal. Rosell passt de bal zonder na te denken. Salaverry is nu in balbezit. Vidalón bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidalón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Lima - FC Caudal 2:0

58e minuut.
Klungelig pakt Moscoso de bal. Vidalón bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidalón passt de bal zonder na te denken. Rosell rent richting de bal. Rosell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Lima - FC Caudal 3:0

61e minuut.
Palacios met een harde bal richting middenveld. Moscoso rent richting de bal. Salaverry begaat een overtreding. Salaverry krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Alzamora passt de bal in één keer door. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Borda rent richting de bal. del Bosque verovert de bal door een tackle van achteren. del Bosque draait met de bal, schiet en ... Palacios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora is nu in balbezit. Alzamora passt de bal in één keer door. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Lima 68%, FC Caudal 32%.
Real Lima - FC Caudal 3:0