Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paracas FC Raqra FC
Normal Tactiek Defend
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 23.1
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


17e minuut.
Graña verovert de bal door een tackle van achteren. Barzola onderschept slim de pass. Barzola passt de bal zonder na te denken. Tamashiro is nu in balbezit. Tamashiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez onderschept slim de pass. Aramburú begaat een overtreding. Aramburú krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Rueda probeert naar een medespeler te passen. Aramburú heeft problemen om de bal te vangen. Valladares is nu in balbezit. Velásquez rent richting de bal. Velásquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chocano met een sublieme pass. Moscoso probeert naar een medespeler te passen. Aramburú rent richting de bal. Valladares onderschept slim de pass. Valladares haalt uit met een fantastische trap. Ximenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Tamashiro is nu in balbezit. Moscoso onderschept slim de pass. Moscoso geeft de bal voor. Velásquez rent richting de bal. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paracas FC 38%, Raqra FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paracas FC - Raqra FC 0:0

77e minuut.
Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzado onderschept slim de pass. Cruzado geeft de bal voor. Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Velásquez de bal. Valladares rent richting de bal. Valladares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paracas FC - Raqra FC 1:0

82e minuut.
Chocano is nu in balbezit. Chocano geeft een hoge lob. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzado rent richting de bal. Cruzado passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valdez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ximenes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paracas FC 25%, Raqra FC 75%.
Paracas FC - Raqra FC 1:0