Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joao alianza los chocolateros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Vallesteros de bal. Cachay rent richting de bal. Cachay met een sublieme pass. Klungelig pakt Meza de bal. Meza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andaluz speelt de bal door. Meza is nu in balbezit. Meza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
joao alianza - los chocolateros 1:0

41e minuut.
Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes passt de bal met de wreef. Yamashiro rent richting de bal. Yamashiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joao alianza 62%, los chocolateros 38%.
joao alianza - los chocolateros 1:0

50e minuut.
Cervantes is nu in balbezit. Cachay rent richting de bal. Cachay passt de bal met de wreef. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
joao alianza - los chocolateros 2:0

52e minuut.
Cachay is nu in balbezit. Cachay passt de bal met de wreef. Meza heeft problemen om de bal te vangen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Morán speelt de bal door. Yamashiro rent richting de bal. Vallesteros rent richting de bal. Cervantes onderschept slim de pass. Cervantes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Meza met een sublieme pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía begaat een overtreding. Mejía krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Balbuena rent richting de bal. Osorio is nu in balbezit. Met opzet legt Cortázar zijn tegenspeler op de grond. Cortázar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Cuba met een snelle inworp. Cachay rent richting de bal. Franco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cachay wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joao alianza 49%, los chocolateros 51%.
joao alianza - los chocolateros 2:0