Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DoroCk RIVER PLATE 22
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 32.7
weak Schieten average
hopeless Passen average
weak Verdedigen weak


12e minuut.
Milea probeert naar een medespeler te passen. Haoming is nu in balbezit. de la Flor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de la Flor krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Fradin is nu in balbezit. Villarán onderschept slim de pass. Milea is nu in balbezit. Villarán onderschept slim de pass. Villarán schiet op doel. Ivaniš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Castillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Porras de bal. Porras met een sublieme pass. Guşiţă heeft problemen om de bal te vangen. Guşiţă schiet op doel. Montalvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DoroCk - RIVER PLATE 22 0:1

39e minuut.
Vincent met een sublieme pass. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă passt de bal met de wreef. Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimento haalt uit met een fantastische trap. Montalvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DoroCk 56%, RIVER PLATE 22 44%.
FC DoroCk - RIVER PLATE 22 0:1

51e minuut.
Milea is nu in balbezit. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt de la Flor zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, de la Flor moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! de la Flor schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Milea passt de bal met de wreef. Guşiţă rent richting de bal. Malbernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Milea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimento rent richting de bal. Nascimento passt de bal met de wreef. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fradin probeert naar een medespeler te passen. Vincent is nu in balbezit. Vincent speelt de bal door. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DoroCk - RIVER PLATE 22 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DoroCk 70%, RIVER PLATE 22 30%.
FC DoroCk - RIVER PLATE 22 0:2