Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raqra FC Club Defensor Amay
Defend Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Meza onderschept slim de pass. Meza met een sublieme pass. Barzola met een sublieme pass. Tamashiro rent richting de bal. Tamashiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Villarán probeert naar een medespeler te passen. Tamashiro is nu in balbezit. Raffo rent richting de bal. Tamashiro is nu in balbezit. Tamashiro haalt uit met een fantastische trap. Caicedo bokst de bal weg.

30e minuut.
Escalante geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canales kan de bal niet met de borst controleren. Canales haalt uit met een fantastische trap. Ximenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Aguilar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Jáuregui onderschept slim de pass. Jáuregui passt de bal in één keer door. Raffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamashiro verovert de bal door een tackle van achteren. Tamashiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqra FC 52%, Club Defensor Amay 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raqra FC - Club Defensor Amay 0:0

66e minuut.
Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tamashiro is nu in balbezit. Cabrejos is nu in balbezit. Tamashiro onderschept slim de pass. Tamashiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Balarezo is nu in balbezit. Balarezo geeft de bal voor. Daar is Raffo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamashiro is nu in balbezit. Tamashiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Escalante de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Piedra passt de bal zonder na te denken. Cabrejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrejos passt de bal met de wreef. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Ximenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqra FC - Club Defensor Amay 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqra FC 50%, Club Defensor Amay 50%.
Raqra FC - Club Defensor Amay 0:1