Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paracas FC Santos de Perú
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Bisbal schiet op doel. Ramírez probeert de bal aan de voet te houden. Falcón rent richting de bal. Falcón haalt uit met een fantastische trap. Moscoso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Menotti bokst de bal weg.

23e minuut.
Valdez geeft de bal voor. Klungelig pakt Sayán de bal. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Sayán probeert naar een medespeler te passen. Vidalón rent richting de bal. Vidalón passt de bal met de wreef. Bisbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisbal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Falcón met een sublieme pass. Vidalón is nu in balbezit. Moscoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moscoso krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paracas FC 55%, Santos de Perú 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paracas FC - Santos de Perú 0:0

47e minuut.
Daar is Moscoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moscoso geeft de bal voor. Sayán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisbal haalt uit met een fantastische trap. Menotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Arellano heeft problemen om de bal te vangen. Aréstegui onderschept slim de pass. Barzola begaat een overtreding. Barzola krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso passt de bal in één keer door. Sayán rent richting de bal. Sayán draait met de bal, schiet en ... Castillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paracas FC 62%, Santos de Perú 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paracas FC - Santos de Perú 0:0