Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Ortecho Fc Universitario1924
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten hopeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Cabrera geeft een lange en hoge pass. Daar is Araníbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araníbar geeft een lange en hoge pass. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Ortecho Fc - Universitario1924 1:0

18e minuut.
Araníbar onderschept slim de pass. Loayza rent richting de bal. Araníbar verovert de bal door een tackle van achteren. Araníbar schiet op doel. Tinoco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Ortecho Fc - Universitario1924 2:0

23e minuut.
Araníbar passt de bal in één keer door. Corrales controleert de bal met de borst. Sosa met een sublieme pass. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Arias passt de bal met de wreef. Miyashiro speelt de bal door. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sosa passt de bal zonder na te denken. Araníbar is nu in balbezit. Carlín bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar onderschept slim de pass. Araníbar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Corrales is nu in balbezit. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera passt de bal zonder na te denken. Daar is Yauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yauri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gamarra met de inworp. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera speelt de bal door. Yauri rent richting de bal. Yauri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Sosa passt de bal in één keer door. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales maakt een afschuwelijke overtreding. Corrales krijgt een gele kaart. Araníbar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sosa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Ortecho Fc 44%, Universitario1924 56%.
Club Ortecho Fc - Universitario1924 2:0

60e minuut.
Yauri rent richting de bal. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Yauri rent richting de bal. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Yauri is nu in balbezit. Yauri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Ortecho Fc - Universitario1924 3:0

86e minuut.
Padilla passt de bal met de wreef. Sosa is nu in balbezit. Sosa geeft een lange en hoge pass. Loayza met een sublieme pass. Alcázar heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa passt de bal in één keer door. Cabrera rent richting de bal. Yauri is nu in balbezit. Yauri haalt uit met een fantastische trap. Tinoco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alcázar kopt de bal weg. Carlín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Araníbar rent richting de bal. Araníbar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Ortecho Fc 38%, Universitario1924 62%.
Club Ortecho Fc - Universitario1924 3:0