Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grones FC Nacional de Lima
442 Tactiek Nacional de Lima
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 25.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Tamashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamashiro met een sublieme pass. Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría draait met de bal, schiet en ... Vellido probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vellido met een harde bal richting middenveld. Huamán met een sublieme pass. Candela rent richting de bal. Viza onderschept slim de pass. Viza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alegría raakt geblesseerd tijdens het duel. Alegría neemt de penalty, wat een uithaal! Vellido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grones FC - Nacional de Lima 0:1

32e minuut.
Zavala is nu in balbezit. Zavala met een sublieme pass. Hinostroza is nu in balbezit. Alegría rent richting de bal. Alegría haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lozada passt de bal in één keer door. Prado heeft problemen om de bal te vangen. Alegría probeert naar een medespeler te passen. Prado is nu in balbezit. Prado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grones FC 61%, Nacional de Lima 39%.
Grones FC - Nacional de Lima 0:1

55e minuut.
Viza bereikt de bal nog maar net als eerste. Viza geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Candela de bal onder controle te krijgen. Miró Quesada is nu in balbezit. Miró Quesada haalt uit met een fantastische trap. Carrasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Bejarano geeft de bal voor. Santa María is nu in balbezit. Santa María speelt de bal door. Prado rent richting de bal. Prado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Huamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Miró Quesada is nu in balbezit. Aramburú begaat een overtreding. Aramburú krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Mora geeft een lange en hoge pass. Ojeda kopt de bal weg. Aramburú probeert de bal aan de voet te houden. Viza is nu in balbezit. Viza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lozada onderschept slim de pass. Lozada speelt de bal door. Alegría rent richting de bal. Alegría schiet op doel. Vellido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grones FC - Nacional de Lima 0:2

69e minuut.
Viza speelt de bal door. Miró Quesada is nu in balbezit. Prado begaat een overtreding. Prado krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Páramo verovert de bal door een tackle van achteren. Páramo met een sublieme pass. Aramburú is nu in balbezit. Viza onderschept slim de pass. Viza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grones FC 64%, Nacional de Lima 36%.
Grones FC - Nacional de Lima 0:2