Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los chocolateros Club Atlético Bulnes
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Cervantes passt de bal in één keer door. Muchotrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchotrigo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yamashiro de bal. Yamashiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Arriola is nu in balbezit. Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes passt de bal zonder na te denken. Yamashiro is nu in balbezit. Yamashiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Cortázar met een sublieme pass. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte speelt de bal door. Arriola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mendoza met een harde bal richting middenveld. Cassaretto kopt de bal weg. Agüero rent richting de bal. Vidalón onderschept slim de pass. Vidalón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Barreto passt de bal met de wreef. Techera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidalón. Vidalón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los chocolateros 52%, Club Atlético Bulnes 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los chocolateros - Club Atlético Bulnes 0:0

50e minuut.
Arriola is nu in balbezit. Arriola probeert naar een medespeler te passen. Vidalón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto rent richting de bal. Barreto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Techera verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrios krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Cortázar probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Duarte de bal onder controle te krijgen. Ojeda rent richting de bal. Cortázar verovert de bal door een tackle van achteren. Cortázar geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
los chocolateros - Club Atlético Bulnes 1:0

62e minuut.
Cervantes met een sublieme pass. Pastor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caballero. Caballero krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Tejeda is nu in balbezit. Vidalón bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidalón haalt uit met een fantastische trap. Mendoza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Villarreal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caballero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barreto controleert de bal met de borst. Barreto geeft een lange en hoge pass. Mendoza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Morán passt de bal in één keer door. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco geeft een hoge lob. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes passt de bal zonder na te denken. Yamashiro rent richting de bal. Yamashiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los chocolateros 50%, Club Atlético Bulnes 50%.
los chocolateros - Club Atlético Bulnes 1:0