Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grones FC Fc vicos
442 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 32.8
zwak Schieten matig
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Alegría probeert naar een medespeler te passen. Huamán rent richting de bal. Huamán passt de bal met de wreef. Miró Quesada is nu in balbezit. Miró Quesada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grones FC - Fc vicos 1:0

13e minuut.
Silva is nu in balbezit. Silva geeft een hoge lob. Zavala kopt de bal weg. Chang rent richting de bal. Chang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tarlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala begaat een overtreding. Tarlós is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Varna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap. Vellido maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Negreiros geeft een lange en hoge pass. Figueroa is nu in balbezit. Chang onderschept slim de pass. Chang draait met de bal, schiet en ... Vellido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grones FC - Fc vicos 1:1

24e minuut.
Babiniotis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Śleboda komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Sahlin met een sublieme pass. Varna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zavala krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Silva onderschept slim de pass. Silva passt de bal met de wreef. Bejarano is nu in balbezit. Chang onderschept slim de pass. Chang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grones FC 60%, Fc vicos 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grones FC - Fc vicos 1:1

48e minuut.
Śleboda verovert de bal door een tackle van achteren. Śleboda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bejarano met de inworp. Ojeda geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Zárate passt de bal in één keer door. Tarlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlós passt de bal zonder na te denken. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Śleboda verovert de bal door een tackle van achteren. Śleboda geeft een lange en hoge pass. Chang rent richting de bal. Chang haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Mora de bal. Vellido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grones FC 65%, Fc vicos 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grones FC - Fc vicos 1:1