Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético Bulnes Nacional de Lima
Attack Tactiek Nacional de Lima
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.8 gemiddelde waardering 25.1
poor Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Lozada onderschept slim de pass. Lozada geeft een lange en hoge pass. Prado maakt een snoekduik en kopt de bal. Salmón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Bulnes - Nacional de Lima 0:1

3e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Aramburú verovert de bal door een tackle van achteren. Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Barrios speelt de bal door. Aramburú speelt de bal door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado draait met de bal, schiet en ... Salmón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Bulnes - Nacional de Lima 0:2

13e minuut.
Barrios speelt de bal door. Duarte is nu in balbezit. Lozada onderschept slim de pass. Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Aramburú kopt de bal weg. Lozada is nu in balbezit. Lozada passt de bal met de wreef. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Bulnes - Nacional de Lima 0:3

31e minuut.
Hinostroza passt de bal met de wreef. Muchotrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado draait met de bal, schiet en ... Salmón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Bulnes - Nacional de Lima 0:4

33e minuut.
Hinostroza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alegría is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prado neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú speelt de bal door. Tamashiro geeft de bal voor. Prado rent richting de bal. Prado haalt uit met een fantastische trap. Salmón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Bulnes - Nacional de Lima 0:5

37e minuut.
Arriola kopt de bal weg. Osores probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barreto met een sublieme pass. Klungelig pakt Vidalón de bal. Vidalón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Bulnes 61%, Nacional de Lima 39%.
Club Atlético Bulnes - Nacional de Lima 0:5

46e minuut.
Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría speelt de bal door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Lozada met een sublieme pass. Prado rent richting de bal. Prado schiet op doel. Salmón probeert wanhopig de bal te grijpen. Muchotrigo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Bulnes - Nacional de Lima 0:6

88e minuut.
Cassaretto speelt de bal door. Daar is Tamashiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamashiro probeert naar een medespeler te passen. Hinostroza rent richting de bal. Hinostroza geeft de bal voor. Salmón bokst de bal weg.

89e minuut.
Muchotrigo geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lozada neemt de hoekschop. Hinostroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinostroza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Bulnes - Nacional de Lima 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Bulnes 53%, Nacional de Lima 47%.
Club Atlético Bulnes - Nacional de Lima 0:7