Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacional de Lima sporting kaplina
Nacional de Lima Tactiek Attack
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Santa María passt de bal in één keer door. Tamashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamashiro geeft een hoge lob. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa passt de bal in één keer door. Candela heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Aramburú is nu in balbezit. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda met een sublieme pass. Arata is nu in balbezit. Arata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Hinostroza kopt de bal weg. Ortiz met een sublieme pass. Candela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Santa María met de inworp. Klungelig pakt Hinostroza de bal. Hinostroza geeft een hoge lob. Daar is Salcedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozada rent richting de bal. De bal raakt de paal. Fuentes met een sublieme pass. Tamashiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciurlizza de bal. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional de Lima - sporting kaplina 1:0

21e minuut.
La Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. La Rosa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Santa María de bal. Arata is nu in balbezit. Arata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tamashiro probeert naar een medespeler te passen. Hinostroza rent richting de bal. Hinostroza speelt de bal door. Prado is nu in balbezit. Prado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Aramburú kopt de bal weg. Daar is La Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alegría is nu in balbezit. Alegría draait met de bal, schiet en ... Fuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional de Lima - sporting kaplina 2:0

30e minuut.
Na een snelle pass probeert La Rosa de bal onder controle te krijgen. Lozada rent richting de bal. Salcedo rent richting de bal. Lozada verovert de bal door een tackle van achteren. Lozada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional de Lima 51%, sporting kaplina 49%.
Nacional de Lima - sporting kaplina 2:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santa María zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hinostroza met een sublieme pass. Prado rent richting de bal. Prado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría geeft een hoge lob. Prado rent richting de bal. Prado draait met de bal, schiet en ... Fuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional de Lima - sporting kaplina 3:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hinostroza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría geeft de bal voor. Prado springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Lozada met een snelle inworp. Alegría is nu in balbezit. Alegría probeert naar een medespeler te passen. Tamashiro rent richting de bal. Tamashiro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional de Lima 33%, sporting kaplina 67%.
Nacional de Lima - sporting kaplina 3:0