Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Caudal Raqra FC
Normal Tactiek Defend
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 22.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Vegas geeft een lange en hoge pass. Aramburú is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van del Bosque. del Bosque krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Barzola passt de bal zonder na te denken. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque begaat een overtreding. Meza roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Meza kan niet meer verder spelen. Bellido komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Tamashiro rent richting de bal. Moscoso speelt de bal door. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamashiro is nu in balbezit. Tamashiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vegas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suárez is nu in balbezit. Suárez geeft een lange en hoge pass. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Suárez kan de bal niet met de borst controleren. Suárez met een sublieme pass. Daar is del Bosque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alzamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caudal 59%, Raqra FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Caudal - Raqra FC 0:0

56e minuut.
Barzola is nu in balbezit. Barzola passt de bal met de wreef. Vizcarra is nu in balbezit. Tamashiro verovert de bal door een tackle van achteren. Tamashiro draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Escalante trapt de bal weg van het doel. Moscoso kopt de bal weg. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal. Ximenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Ximenes met een sublieme pass. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez maakt een afschuwelijke overtreding. Suárez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Caudal 44%, Raqra FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Caudal - Raqra FC 0:0