Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitario1924 RIVER PLATE 22
433 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 31.2
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Corrales onderschept slim de pass. Guşiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa rent richting de bal. Guşiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Guşiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Nascimento onderschept slim de pass. Nascimento geeft een hoge lob. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă schiet op doel. Alcázar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario1924 - RIVER PLATE 22 0:1

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tinoco trapt de bal weg van het doel. Fradin kopt de bal weg. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă draait met de bal, schiet en ... Tinoco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario1924 - RIVER PLATE 22 0:2

14e minuut.
Suwała rent richting de bal. Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Arias met een sublieme pass. Bravo geeft de bal voor. Ochoa krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario1924 - RIVER PLATE 22 1:2

18e minuut.
Nascimento rent richting de bal. Nascimento passt de bal met de wreef. Milea probeert naar een medespeler te passen. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario1924 - RIVER PLATE 22 1:3

25e minuut.
Miyashiro passt de bal met de wreef. Milea probeert naar een medespeler te passen. Nascimento rent richting de bal. Nascimento draait met de bal, schiet en ... Tinoco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Vidaurre geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castillo met een snelle inworp. Milea controleert de bal met de borst. Milea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tinoco speelt de bal door. Fradin kopt de bal weg. Klungelig pakt Nascimento de bal. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă schiet op doel. Tinoco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario1924 - RIVER PLATE 22 1:4

32e minuut.
Suwała geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Miyashiro de bal. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario1924 - RIVER PLATE 22 1:5

35e minuut.
Tinoco met een harde bal richting middenveld. Araujo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bailey de bal onder controle te krijgen. Ochoa rent richting de bal. Ochoa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Vidaurre verovert de bal door een tackle van achteren. Guşiţă rent richting de bal. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap. Tinoco bokst de bal weg. Paal!

39e minuut.
Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo geeft een lange en hoge pass. Daar is Winiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Milea onderschept slim de pass. Guşiţă is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Alcázar ... Strafschop! Guşiţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Milea neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario1924 - RIVER PLATE 22 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario1924 77%, RIVER PLATE 22 23%.
Universitario1924 - RIVER PLATE 22 1:6

49e minuut.
Vincent bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales is nu in balbezit. Milea verovert de bal door een tackle van achteren. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Milea verovert de bal door een tackle van achteren. Milea speelt de bal door. Daar is Nascimento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nascimento schiet op doel. Alcázar probeert de bal aan de voet te houden. Tinoco bokst de bal weg.

63e minuut.
Tinoco neemt vlug de vrije trap. Milea kopt de bal weg. Daar is Loayza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimento schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Guşiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vincent rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miyashiro. Miyashiro krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Corrales verovert de bal door een tackle van achteren. Corrales met een sublieme pass. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap. Tinoco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario1924 - RIVER PLATE 22 1:7

81e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Milea rent richting de bal. Milea met een sublieme pass. Nascimento is nu in balbezit. Nascimento draait met de bal, schiet en ... Tinoco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Castillo de bal onder controle te krijgen. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo maakt een afschuwelijke overtreding. Castillo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario1924 69%, RIVER PLATE 22 31%.
Universitario1924 - RIVER PLATE 22 1:7