Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sporting kaplina Grones FC
Attack Tactiek 442
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Mora geeft een lange en hoge pass. Inworp. La Rosa met een snelle inworp. Bacigalupo rent richting de bal. Bacigalupo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Huamán rent richting de bal. Huamán geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciurlizza de bal. Viza bereikt de bal nog maar net als eerste. Viza draait met de bal, schiet en ... Fuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ciurlizza geeft de bal voor. Daar is Arata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavala met een sublieme pass. Miró Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Miró Quesada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Salcedo is nu in balbezit. Miró Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. La Rosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miró Quesada raakt geblesseerd tijdens het duel. Huamán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Alegría kopt de bal weg. Páramo is nu in balbezit. Páramo passt de bal met de wreef. Daar is Miró Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miró Quesada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Arata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora onderschept slim de pass. Mora geeft de bal voor. Viza is nu in balbezit. Viza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miró Quesada rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sporting kaplina - Grones FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sporting kaplina 40%, Grones FC 60%.
sporting kaplina - Grones FC 0:1

50e minuut.
Santa Cruz geeft een hoge lob. La Rosa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huamán. Huamán krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Zavala rent richting de bal. Zavala geeft een hoge lob. Miró Quesada rent richting de bal. Miró Quesada haalt uit met een fantastische trap. Fuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sporting kaplina - Grones FC 0:2

61e minuut.
Zavala rent richting de bal. Arata verovert de bal door een tackle van achteren. Arata probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ojeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz met een sublieme pass. Arata is nu in balbezit. Arata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz speelt de bal door. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza is nu in balbezit. Deza geeft de bal voor. Vellido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Páramo onderschept slim de pass. Páramo speelt de bal door. Miró Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Miró Quesada schiet op doel. Fuentes probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

83e minuut.
Zavala kopt de bal weg. La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viza verovert de bal door een tackle van achteren. Miró Quesada rent richting de bal. Miró Quesada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sporting kaplina 31%, Grones FC 69%.
sporting kaplina - Grones FC 0:2