Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético Bulnes Santos de Perú
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Salmón trapt de bal weg van het doel. Sayán kopt de bal weg. Muchotrigo heeft problemen om de bal te vangen. Falcón rent richting de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ... Salmón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Chumpitaz is nu in balbezit. Chumpitaz geeft een hoge lob. Vidalón is nu in balbezit. Vidalón draait met de bal, schiet en ... Mulanovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Bulnes - Santos de Perú 1:0

15e minuut.
Sayán is nu in balbezit. Sayán met een sublieme pass. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón haalt uit met een fantastische trap. Salmón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Atlético Bulnes - Santos de Perú 1:1

19e minuut.
Caballero geeft de bal voor. Klungelig pakt Chumpitaz de bal. Vidalón rent richting de bal. Vidalón schiet op doel. Mulanovich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vidalón probeert naar een medespeler te passen. Cassaretto heeft problemen om de bal te vangen. Chumpitaz speelt de bal door. Cassaretto is nu in balbezit. Cassaretto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Barreto is nu in balbezit. Barreto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Bulnes - Santos de Perú 2:1

28e minuut.
Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartra onderschept slim de pass. Bartra probeert naar een medespeler te passen. Bisbal rent richting de bal. Bisbal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Páez rent richting de bal. Páez geeft een hoge lob. Ojeda probeert de bal aan de voet te houden. Falcón rent richting de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Páez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreto rent richting de bal. Sayán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Bisbal verovert de bal door een tackle van achteren. Bisbal speelt de bal door. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Bulnes 54%, Santos de Perú 46%.
Club Atlético Bulnes - Santos de Perú 2:1

48e minuut.
Aréstegui geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barrios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arriola is nu in balbezit. Arriola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Bisbal probeert de bal aan de voet te houden. Arriola kopt de bal weg. Chumpitaz speelt de bal door. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Inworp. Vidalón met de inworp. Bisbal is nu in balbezit. Bisbal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Barrios de bal onder controle te krijgen. Salmón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Arriola rent richting de bal. Cruzado rent richting de bal. Arriola rent richting de bal. Arriola schiet op doel. Mulanovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cruzado rent richting de bal. Cruzado geeft een lange en hoge pass. Barrios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Atlético Bulnes - Santos de Perú 2:2

88e minuut.
Cruzado onderschept slim de pass. Cruzado geeft een lange en hoge pass. Arriola kopt de bal weg. Vidalón is nu in balbezit. Vidalón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Bulnes - Santos de Perú 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Bulnes 52%, Santos de Perú 48%.
Club Atlético Bulnes - Santos de Perú 3:2