Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacional de Lima los chocolateros
Nacional de Lima Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Aramburú verovert de bal door een tackle van achteren. Alegría rent richting de bal. Alegría passt de bal in één keer door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Prado geeft een lange en hoge pass. Morán kopt de bal weg. Klungelig pakt Alegría de bal. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado haalt uit met een fantastische trap. Mendoza bokst de bal weg.

33e minuut.
Hinostroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinostroza geeft een lange en hoge pass. Daar is Villarreal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alegría is nu in balbezit. Alegría draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Inworp. Techera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cortázar speelt de bal door. Yamashiro is nu in balbezit. Yamashiro draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado passt de bal zonder na te denken. Alegría is nu in balbezit. Alegría schiet op doel. Tejeda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional de Lima 49%, los chocolateros 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nacional de Lima - los chocolateros 0:0

52e minuut.
Agüero met een sublieme pass. Tamashiro rent richting de bal. Tamashiro passt de bal in één keer door. Prado rent richting de bal. Prado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Morán speelt de bal door. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor passt de bal zonder na te denken. Cervantes heeft problemen om de bal te vangen. Cervantes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Osores rent richting de bal. Yamashiro verovert de bal door een tackle van achteren. Yamashiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional de Lima - los chocolateros 0:1

69e minuut.
Osores is nu in balbezit. Osores geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cortázar met een snelle inworp. Cervantes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes rent richting de bal. Aramburú speelt de bal door. Prado rent richting de bal. Prado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tejeda geeft een hoge lob. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú passt de bal zonder na te denken. Daar is Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional de Lima 34%, los chocolateros 66%.
Nacional de Lima - los chocolateros 0:1