Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los chocolateros Nacional de Lima
Normal Tactiek Nacional de Lima
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 26.2
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Zulueta geeft de bal voor. Prado is nu in balbezit. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Tamashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes met een sublieme pass. Yamashiro rent richting de bal. Yamashiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cervantes rent richting de bal. Aramburú verovert de bal door een tackle van achteren. Aramburú probeert naar een medespeler te passen. Prado is nu in balbezit. Prado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los chocolateros - Nacional de Lima 0:1

30e minuut.
Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes is nu in balbezit. Cervantes speelt de bal door. Yamashiro rent richting de bal. Yamashiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Aramburú met een sublieme pass. Tamashiro heeft problemen om de bal te vangen. Tamashiro met een sublieme pass. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mendoza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Techera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamashiro onderschept slim de pass. Tamashiro passt de bal met de wreef. Prado is nu in balbezit. Prado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tamashiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quiroz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los chocolateros 52%, Nacional de Lima 48%.
los chocolateros - Nacional de Lima 0:1

57e minuut.
Techera kopt de bal weg. Cervantes rent richting de bal. Quiroz rent richting de bal. Cervantes onderschept slim de pass. Cervantes draait met de bal, schiet en ... Carrasco bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Candela de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los chocolateros - Nacional de Lima 1:1

74e minuut.
Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú geeft een hoge lob. Tejeda kan de bal niet met de borst controleren. Prado rent richting de bal. Prado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Morán rent richting de bal. Zulueta onderschept slim de pass. Zulueta probeert naar een medespeler te passen. Lozada rent richting de bal. Lozada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Agüero de bal. Prado is nu in balbezit. Alegría is nu in balbezit. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
los chocolateros - Nacional de Lima 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los chocolateros 56%, Nacional de Lima 44%.
los chocolateros - Nacional de Lima 1:2