Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
united man chikano
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 23.5
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Cotrina passt de bal zonder na te denken. Guevara is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andaluz. Andaluz krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Cotrina rent richting de bal. Cotrina schiet op doel. Arriaga probeert de bal aan de voet te houden. Miyakawa is nu in balbezit. Miyakawa draait met de bal, schiet en ... Galdós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
united man - chikano 1:0

13e minuut.
Cotrina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barrios rent richting de bal. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano draait met de bal, schiet en ... del Bosque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Miyakawa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Falconí komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Montoya raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

28e minuut.
Falconí rent richting de bal. Falconí passt de bal zonder na te denken. Cotrina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotrina draait met de bal, schiet en ... Galdós probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Barrios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reyes raakt geblesseerd tijdens het duel. Reyes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cotrina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotrina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ríos met een sublieme pass. Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Di Laura probeert naar een medespeler te passen. Altamirano rent richting de bal. Altamirano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united man 49%, chikano 51%.
united man - chikano 1:0

46e minuut.
Di Laura met een sublieme pass. Altamirano is nu in balbezit. Met opzet legt Alzamora zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Alzamora naar de kleedkamers voor een vroege douche. Altamirano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Altamirano kan niet meer verder spelen.

76e minuut.
Borja geeft een hoge lob. Cotrina probeert naar een medespeler te passen. Guevara rent richting de bal. La Torre rent richting de bal. La Torre geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
united man - chikano 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united man 53%, chikano 47%.
united man - chikano 2:0