Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Fieles FC Los Nuvs
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parra is nu in balbezit. Córdova onderschept slim de pass. Córdova draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ferreira de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Fieles FC - Los Nuvs 0:1

14e minuut.
Arenas passt de bal zonder na te denken. Amprimo speelt de bal door. Arresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arresti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Monge geeft een hoge lob. Reyna rent richting de bal. Arenas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arenas krijgt een gele kaart.

25e minuut.
de la Piedra kopt de bal weg. Aguilar kan de bal niet met de borst controleren. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz draait met de bal, schiet en ... Rivasplata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Fieles FC - Los Nuvs 1:1

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cáceres trapt de bal weg. Parra kopt de bal weg. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Alegría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Córdova rent richting de bal. Córdova geeft een lange en hoge pass. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Aguilar is nu in balbezit. Aguilar speelt de bal door. del Águila rent richting de bal. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira draait met de bal, schiet en ... Cáceres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Fieles FC 61%, Los Nuvs 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Fieles FC - Los Nuvs 1:1

59e minuut.
Rivasplata trapt de bal weg van het doel. Reyna rent richting de bal. Reyna probeert naar een medespeler te passen. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Candela met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Arresti de bal. Beteta speelt de bal door. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Monge speelt de bal door. Córdova is nu in balbezit. Córdova probeert naar een medespeler te passen. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
del Águila speelt de bal door. de la Piedra is nu in balbezit. de la Piedra met een sublieme pass. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rivasplata trapt de bal weg. Córdova kopt de bal weg. Arenas rent richting de bal. Ferreira onderschept slim de pass. Ferreira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Aguilar speelt de bal door. del Águila heeft problemen om de bal te vangen. Córdova schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Córdova krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Córdova probeert de bal aan de voet te houden. Ruiz is nu in balbezit. Arresti met een sublieme pass. Amprimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amprimo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Fieles FC 48%, Los Nuvs 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Fieles FC - Los Nuvs 1:1