Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FAMILIA YESAN Salamanca FC
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Buenaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van León. Buenaventura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cruz komt bij de bal en schiet. Andaluz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAMILIA YESAN - Salamanca FC 0:1

26e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Armas rent richting de bal. Armas probeert naar een medespeler te passen. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar haalt uit met een fantastische trap. Andaluz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Cotrina is nu in balbezit. Dorado onderschept slim de pass. Dorado passt de bal in één keer door. Guillén rent richting de bal. Guillén draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAMILIA YESAN 55%, Salamanca FC 45%.
FAMILIA YESAN - Salamanca FC 0:1

56e minuut.
León kopt de bal weg. Olek geeft een hoge lob. Daar is Peredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén haalt uit met een fantastische trap. del Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
León passt de bal in één keer door. Señor bereikt de bal nog maar net als eerste. Señor probeert naar een medespeler te passen. Dorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Dorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado verovert de bal door een tackle van achteren. Dorado draait met de bal, schiet en ... del Prado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FAMILIA YESAN - Salamanca FC 1:1

81e minuut.
Velásquez geeft de bal voor. Inworp. Campos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buenaventura rent richting de bal. Buenaventura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FAMILIA YESAN - Salamanca FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAMILIA YESAN 38%, Salamanca FC 62%.
FAMILIA YESAN - Salamanca FC 1:2