Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maynas GETITAS
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Huarcaya probeert naar een medespeler te passen. Valverde rent richting de bal. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Salgado bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Salgado speelt de bal door. Roverano kopt de bal weg. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Campos de bal onder controle te krijgen. Valle Riestra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutiérrez. Gutiérrez krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Roverano passt de bal zonder na te denken. Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarcaya begaat een overtreding. Huarcaya krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Hernández heeft problemen om de bal te vangen. Hernández geeft een hoge lob. Vegas kopt de bal weg. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maynas - GETITAS 0:1

34e minuut.
Camino is nu in balbezit. Hernández onderschept slim de pass. Hernández geeft een hoge lob. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maynas - GETITAS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maynas 84%, GETITAS 16%.
maynas - GETITAS 0:2

55e minuut.
Hernández controleert de bal met de borst. Hernández geeft een hoge lob. Klungelig pakt Huarcaya de bal. Monteagudo is nu in balbezit. Monteagudo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Camino bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández onderschept slim de pass. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Farfán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano is nu in balbezit. Serrano met een sublieme pass. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maynas - GETITAS 1:2

82e minuut.
Huarcaya geeft de bal voor. Inworp. Monteagudo met een snelle inworp. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde geeft een lange en hoge pass. Salgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guerrero maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Farfán begaat een overtreding. Farfán krijgt een gele kaart. Gallardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valle Riestra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maynas 70%, GETITAS 30%.
maynas - GETITAS 1:2