Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crema Forever peruzuela fc
352 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Opazo met een sublieme pass. Klungelig pakt Ames de bal. Enríquez rent richting de bal. Enríquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema Forever - peruzuela fc 0:1

6e minuut.
Ghezzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khurtsidze rent richting de bal. Khurtsidze passt de bal zonder na te denken. Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crema Forever - peruzuela fc 1:1

8e minuut.
Gavilán rent richting de bal. Gavilán speelt de bal door. Ames bereikt de bal nog maar net als eerste. Ames haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Torrealva de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Khurtsidze geeft een hoge lob. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada speelt de bal door. Daar is Carrario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opazo probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gavilán onderschept slim de pass. Estrada is nu in balbezit. Gavilán verovert de bal door een tackle van achteren. Gavilán haalt uit met een fantastische trap. Benites werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema Forever - peruzuela fc 2:1

25e minuut.
Tejada passt de bal zonder na te denken. Gavilán is nu in balbezit. Estrada speelt de bal door. Gavilán rent richting de bal. Gavilán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema Forever - peruzuela fc 3:1

30e minuut.
Opazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Opazo probeert naar een medespeler te passen. Gavilán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavilán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema Forever - peruzuela fc 4:1

42e minuut.
Nicolini verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolini speelt de bal door. Opazo probeert naar een medespeler te passen. Gavilán is nu in balbezit. Gavilán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crema Forever 32%, peruzuela fc 68%.
Crema Forever - peruzuela fc 4:1

49e minuut.
Khurtsidze speelt de bal door. Gavilán rent richting de bal. Khurtsidze is nu in balbezit. Khurtsidze geeft de bal voor. Benites maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ciurlizza kopt de bal weg. Żebrowski rent richting de bal. Opazo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ames de bal. Ames schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Diez Canseco bereikt de bal nog maar net als eerste. Khurtsidze onderschept slim de pass. Khurtsidze geeft een hoge lob. Ames bereikt de bal nog maar net als eerste. Ames draait met de bal, schiet en ... Benites probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Diez Canseco rent richting de bal. Khurtsidze onderschept slim de pass. Khurtsidze probeert naar een medespeler te passen. Gavilán is nu in balbezit. Gavilán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arnao rent richting de bal. Opazo verovert de bal door een tackle van achteren. Opazo geeft een lange en hoge pass. Benites probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Benites met een sublieme pass. Opazo probeert de bal met de borst te controleren. Opazo speelt de bal door. Ames is nu in balbezit. Ames schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Arnao verovert de bal door een tackle van achteren. Ghezzo verovert de bal door een tackle van achteren. Ghezzo speelt de bal door. Ames bereikt de bal nog maar net als eerste. Ames schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema Forever - peruzuela fc 5:1

71e minuut.
Arnao passt de bal met de wreef. Ames bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez maakt een afschuwelijke overtreding. Enríquez krijgt een gele kaart. Ames is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żebrowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ghezzo met een sublieme pass. Daar is Gavilán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khurtsidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavilán rent richting de bal. Gavilán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crema Forever 30%, peruzuela fc 70%.
Crema Forever - peruzuela fc 5:1