Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salamanca FC Los Nuvs
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
average Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Peredo geeft een hoge lob. Diez rent richting de bal. Rivera is nu in balbezit. Diez onderschept slim de pass. Diez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Campos speelt de bal door. Klungelig pakt Cruz de bal. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salamanca FC - Los Nuvs 0:1

18e minuut.
Cruz met een sublieme pass. Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar maakt een afschuwelijke overtreding. Melgar krijgt een gele kaart. Alegría wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alegría kan niet meer verder spelen. Arias komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Klungelig pakt Monge de bal. Buenaventura rent richting de bal. Buenaventura passt de bal zonder na te denken. Diez is nu in balbezit. Diez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Beteta is nu in balbezit. Buenaventura verovert de bal door een tackle van achteren. Buenaventura passt de bal met de wreef. Diez bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Salamanca FC - Los Nuvs 1:1

38e minuut.
Bolaños passt de bal zonder na te denken. Beteta is nu in balbezit. Diez rent richting de bal. Buenaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenaventura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salamanca FC 37%, Los Nuvs 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salamanca FC - Los Nuvs 1:1

60e minuut.
Beteta geeft een hoge lob. Peredo kopt de bal weg. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salamanca FC - Los Nuvs 1:2

63e minuut.
Monge geeft de bal voor. Reyna rent richting de bal. Cruzado begaat een overtreding. Cruzado krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Bolaños geeft een hoge lob. Cotrina kopt de bal weg. Peredo heeft problemen om de bal te vangen. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Peredo heeft problemen om de bal te vangen. Córdova rent richting de bal. Ferreira rent richting de bal. Ferreira schiet op doel. del Prado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Salamanca FC - Los Nuvs 1:3

85e minuut.
Córdova onderschept slim de pass. Córdova speelt de bal door. Ferreira rent richting de bal. Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Peredo de bal. del Prado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salamanca FC 44%, Los Nuvs 56%.
Salamanca FC - Los Nuvs 1:3