Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maynas Pinsho FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Prado onderschept slim de pass. Zubiate verovert de bal door een tackle van achteren. Camino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubiate onderschept slim de pass. Zubiate haalt uit met een fantastische trap. Salgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Cárdenas kopt de bal weg. Serrano probeert de bal aan de voet te houden. Velazco speelt de bal door. Calle rent richting de bal. Calle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Zubiate is nu in balbezit. Zubiate haalt uit met een fantastische trap. Calle krijgt zijn hoofd ertegen. Valladares springt en kopt de bal. Salgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Zubiate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubiate passt de bal met de wreef. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maynas - Pinsho FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maynas 53%, Pinsho FC 47%.
maynas - Pinsho FC 0:1

56e minuut.
Serrano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa onderschept slim de pass. Correa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Zubiate verovert de bal door een tackle van achteren. Zubiate passt de bal in één keer door. Tinoco rent richting de bal. Calle is nu in balbezit. Calle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa speelt de bal door. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
maynas - Pinsho FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maynas 58%, Pinsho FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
maynas - Pinsho FC 1:1