Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
peruzuela fc the wars Fc
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Troncoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez onderschept slim de pass. Enríquez passt de bal zonder na te denken. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Carrario probeert naar een medespeler te passen. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enríquez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lima met een snel genomen vrije trap. de la Riva Agüero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gavilán passt de bal zonder na te denken. Deza heeft problemen om de bal te vangen. Carrario maakt een afschuwelijke overtreding. Deza raakt geblesseerd tijdens het duel. Talledo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Deza onderschept slim de pass. Deza met een sublieme pass. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova onderschept slim de pass. Córdova schiet op doel. Benites verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Arnao rent richting de bal. Córdova onderschept slim de pass. Deza rent richting de bal. Deza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
peruzuela fc - the wars Fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peruzuela fc 46%, the wars Fc 54%.
peruzuela fc - the wars Fc 0:1

49e minuut.
Deza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arata komt het veld opgelopen. Barco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diez Canseco probeert naar een medespeler te passen. Arata rent richting de bal. Arata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Carrario rent richting de bal. Talledo onderschept slim de pass. Talledo probeert naar een medespeler te passen. Páez is nu in balbezit. Páez geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peruzuela fc 58%, the wars Fc 42%.
peruzuela fc - the wars Fc 0:1