Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitario de Deportes Salamanca FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen matig
zwak Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Cruzado bereikt de bal nog maar net als eerste. Baylón onderschept slim de pass. Baylón probeert naar een medespeler te passen. Buenaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenaventura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Muchotrigo trapt de bal weg. Vasallo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Campos de bal onder controle te krijgen. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Cruzado rent richting de bal. Cruzado met een sublieme pass. Campos probeert naar een medespeler te passen. Diez bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario de Deportes 51%, Salamanca FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Universitario de Deportes - Salamanca FC 0:0

49e minuut.
Diez is nu in balbezit. Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buenaventura. Buenaventura krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Aquino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cruzado met een snelle inworp. Buenaventura rent richting de bal. Buenaventura haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario de Deportes - Salamanca FC 0:1

51e minuut.
Diez onderschept slim de pass. Vasallo is nu in balbezit. Diez maakt een afschuwelijke overtreding. Diez krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Maestri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benites met de inworp. Cano is nu in balbezit. Cano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Buenaventura speelt de bal door. Diez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchotrigo is nu in balbezit. Diez onderschept slim de pass. Diez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Correa kopt de bal weg. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites geeft een hoge lob. Graña rent richting de bal. Graña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Swayne geeft een lange en hoge pass. Baylón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzado rent richting de bal. Baylón onderschept slim de pass. Baylón geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Vasallo rent richting de bal. Buenaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenaventura passt de bal zonder na te denken. Diez is nu in balbezit. Diez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario de Deportes - Salamanca FC 0:2

89e minuut.
Melgar onderschept slim de pass. Melgar passt de bal zonder na te denken. Vasallo rent richting de bal. Buenaventura is nu in balbezit. Buenaventura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario de Deportes - Salamanca FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario de Deportes 55%, Salamanca FC 45%.
Universitario de Deportes - Salamanca FC 0:3