Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BARCELONA B.M.Z maynas
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Prado onderschept slim de pass. Prado probeert naar een medespeler te passen. Gaviria speelt de bal door. Vegas rent richting de bal. Vegas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Prado met een sublieme pass. Bravo rent richting de bal. Bravo passt de bal in één keer door. Montoya is nu in balbezit. Montoya geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Serrano rent richting de bal. Serrano geeft de bal voor. Basombrío heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Romero passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaviria geeft de bal voor. Vegas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Morán springt en kopt de bal. Montoya kopt de bal weg. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel. Salgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA B.M.Z - maynas 1:0

44e minuut.
Gaviria speelt de bal door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano speelt de bal door. Farfán rent richting de bal. Farfán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA B.M.Z 42%, maynas 58%.
FC BARCELONA B.M.Z - maynas 1:0

49e minuut.
Gaviria rent richting de bal. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero passt de bal in één keer door. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel. Tinoco probeert de bal aan de voet te houden. Bravo is nu in balbezit. Bravo draait met de bal, schiet en ... Salgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Salgado probeert naar een medespeler te passen. Farfán kopt de bal weg. Bravo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Farfán is nu in balbezit. Romero onderschept slim de pass. Romero passt de bal met de wreef. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Gaviria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado is nu in balbezit. Prado speelt de bal door. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel. De bal raakt de paal. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA B.M.Z 28%, maynas 72%.
FC BARCELONA B.M.Z - maynas 1:0