Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real San Miguel FC chikano
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 23.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrios. Rodrigo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liberti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zárate is nu in balbezit. Zárate draait met de bal, schiet en ... Galdós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Miguel FC - chikano 1:0

10e minuut.
Liberti passt de bal met de wreef. Barrios is nu in balbezit. Barrios passt de bal met de wreef. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Laura rent richting de bal. Di Laura met een sublieme pass. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zavala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuba met een sublieme pass. Barrios met een sublieme pass. Altamirano controleert de bal met de borst. Altamirano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Vargas probeert naar een medespeler te passen. Robles rent richting de bal. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ... Arriaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real San Miguel FC 63%, chikano 37%.
Real San Miguel FC - chikano 1:0

50e minuut.
Galdós trapt de bal weg van het doel. Vargas kopt de bal weg. Zárate probeert de bal met de borst te controleren. Andaluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andaluz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Miguel FC - chikano 2:0

52e minuut.
Borja rent richting de bal. Borja probeert naar een medespeler te passen. Vargas rent richting de bal. Altamirano verovert de bal door een tackle van achteren. Altamirano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Inworp. Liberti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zubiate speelt de bal door. Andaluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andaluz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Di Laura met de inworp. Barrios rent richting de bal. Barrios speelt de bal door. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala passt de bal met de wreef. Macedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Zárate rent richting de bal. Andaluz is nu in balbezit. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Andaluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andaluz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Robles geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zubiate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodrigo is nu in balbezit. Rodrigo haalt uit met een fantastische trap. Galdós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andaluz onderschept slim de pass. Andaluz passt de bal met de wreef. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Miguel FC - chikano 2:1

87e minuut.
Rodrigo is nu in balbezit. Cuba is nu in balbezit. Rodrigo verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galdós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real San Miguel FC 39%, chikano 61%.
Real San Miguel FC - chikano 2:1