Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the wars Fc FC BARCELONA B.M.Z
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Araníbar kopt de bal weg. Morán is nu in balbezit. Talledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán onderschept slim de pass. Morán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Páez passt de bal in één keer door. Romero is nu in balbezit. Romero probeert naar een medespeler te passen. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Talledo geeft de bal voor. Daar is Basombrío, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basombrío probeert naar een medespeler te passen. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Echegaray geeft een lange en hoge pass. Báez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Troncoso de bal onder controle te krijgen. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar passt de bal in één keer door. Troncoso heeft problemen om de bal te vangen. Bravo rent richting de bal. Bravo schiet op doel. de la Riva Agüero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Arata passt de bal zonder na te denken. Morán is nu in balbezit. Talledo is nu in balbezit. Morán onderschept slim de pass. Morán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
the wars Fc - FC BARCELONA B.M.Z 0:1

29e minuut.
Tejada verovert de bal door een tackle van achteren. Araníbar is nu in balbezit. Páez rent richting de bal. Araníbar onderschept slim de pass. Araníbar schiet op doel. de la Riva Agüero bokst de bal weg.

35e minuut.
Romero onderschept slim de pass. Romero met een sublieme pass. Bravo rent richting de bal. Córdova onderschept slim de pass. Córdova haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Romero is nu in balbezit. Arata bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arata wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arata kan niet meer verder spelen. Lazarte komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the wars Fc 62%, FC BARCELONA B.M.Z 38%.
the wars Fc - FC BARCELONA B.M.Z 0:1

48e minuut.
Gavilán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavilán met een sublieme pass. Klungelig pakt Basombrío de bal. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar geeft een lange en hoge pass. Trisano geeft de bal voor. Morán maakt een snoekduik en kopt de bal. de la Riva Agüero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Talledo geeft de bal voor. Gavilán met een sublieme pass. Klungelig pakt Basombrío de bal. Córdova rent richting de bal. Córdova haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ávalos met een harde bal richting middenveld. Páez kopt de bal weg. Córdova is nu in balbezit. Córdova schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sotil trapt de bal weg. Talledo kopt de bal weg. Echegaray rent richting de bal. Lazarte onderschept slim de pass. Lazarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the wars Fc - FC BARCELONA B.M.Z 1:1

80e minuut.
Talledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar onderschept slim de pass. Araníbar probeert naar een medespeler te passen. Córdova is nu in balbezit. Córdova haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vásquez geeft een hoge lob. Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the wars Fc 43%, FC BARCELONA B.M.Z 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the wars Fc - FC BARCELONA B.M.Z 1:1