Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crema Forever Pinsho FC
352 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Tejada rent richting de bal. Tejada met een sublieme pass. Blanco rent richting de bal. Ames rent richting de bal. Ames schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ames is nu in balbezit. Ames passt de bal in één keer door. Gavilán is nu in balbezit. Opazo is nu in balbezit. Opazo haalt uit met een fantastische trap. Rodrigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gavilán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavilán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crema Forever - Pinsho FC 1:0

15e minuut.
Valladares verovert de bal door een tackle van achteren. Valladares geeft de bal voor. Velazco kopt de bal weg. Calle rent richting de bal. Calle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Morán rent richting de bal. Morán met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Opazo de bal onder controle te krijgen. Calle rent richting de bal. Calle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Casaretto onderschept slim de pass. Casaretto passt de bal met de wreef. Ames is nu in balbezit. Opazo is nu in balbezit. Opazo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema Forever - Pinsho FC 2:0

29e minuut.
Valladares onderschept slim de pass. Valladares probeert naar een medespeler te passen. Zubiate speelt de bal door. Calle is nu in balbezit. Calle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Casaretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubiate onderschept slim de pass. Zubiate speelt de bal door. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crema Forever - Pinsho FC 2:1

41e minuut.
Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Khurtsidze met de inworp. Klungelig pakt Opazo de bal. Opazo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Opazo passt de bal in één keer door. Tejada is nu in balbezit. Tejada geeft een lange en hoge pass. Gavilán rent richting de bal. Gavilán geeft een hoge lob. Rodrigo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crema Forever 32%, Pinsho FC 68%.
Crema Forever - Pinsho FC 2:1

47e minuut.
Opazo onderschept slim de pass. Opazo met een sublieme pass. Ames is nu in balbezit. Ames haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema Forever - Pinsho FC 3:1

50e minuut.
Casaretto passt de bal in één keer door. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valladares krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Tejada met een snelle inworp. Casaretto is nu in balbezit. Casaretto met een sublieme pass. Daar is Tejada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejada geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Opazo met een sublieme pass. Ames bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciurlizza. Ames raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Opazo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Camacho trapt de bal weg van het doel. Opazo kopt de bal weg. Alfaro rent richting de bal. Casaretto onderschept slim de pass. Casaretto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Casaretto is nu in balbezit. Casaretto met een sublieme pass. Ames rent richting de bal. Ames schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ciurlizza trapt de bal weg van het doel. Casaretto is nu in balbezit. Casaretto probeert naar een medespeler te passen. Khurtsidze rent richting de bal. Khurtsidze geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Morán passt de bal zonder na te denken. Opazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Opazo passt de bal met de wreef. Gavilán rent richting de bal. Gavilán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crema Forever 37%, Pinsho FC 63%.
Crema Forever - Pinsho FC 3:1