Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GETITAS Salamanca FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 20.4
hopeless Schieten poor
poor Passen average
weak Verdedigen poor


17e minuut.
Monteagudo speelt de bal door. Roverano rent richting de bal. Cruz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cruz krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Cotrina rent richting de bal. Monteagudo verovert de bal door een tackle van achteren. Monteagudo speelt de bal door. Guerrero rent richting de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. del Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GETITAS - Salamanca FC 1:0

34e minuut.
Armas passt de bal zonder na te denken. Buenaventura rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicolini. Buenaventura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Armas met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GETITAS - Salamanca FC 1:1

38e minuut.
Valverde onderschept slim de pass. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Peredo de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Monteagudo neemt de hoekschop. Maestri heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GETITAS - Salamanca FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GETITAS 46%, Salamanca FC 54%.
GETITAS - Salamanca FC 2:1

52e minuut.
Klungelig pakt Campos de bal. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campos. Hernández raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Roverano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Monteagudo heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Peredo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GETITAS - Salamanca FC 3:1

70e minuut.
Campos is nu in balbezit. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Diez rent richting de bal. Diez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GETITAS 55%, Salamanca FC 45%.
GETITAS - Salamanca FC 3:1