Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Once Vampiros Rojinegros Alianza_TLV
Cuatro Alas Tactiek 541
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 46.6
matig Schieten zeer goed
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen solide


14e minuut.
Parra passt de bal in één keer door. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza geeft een hoge lob. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bernales passt de bal met de wreef. Lozano probeert naar een medespeler te passen. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra schiet op doel. Farro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - Alianza_TLV 0:1

29e minuut.
Lira passt de bal met de wreef. Traverso rent richting de bal. Traverso geeft een lange en hoge pass. de la Piedra maakt een snoekduik en kopt de bal. Farro probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft een hoge lob. Diez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Traverso is nu in balbezit. Traverso haalt uit met een fantastische trap. Farro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. de la Piedra krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - Alianza_TLV 0:2

40e minuut.
Lira is nu in balbezit. Lira geeft een hoge lob. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra schiet op doel. Farro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - Alianza_TLV 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Vampiros Rojinegros 73%, Alianza_TLV 27%.
Once Vampiros Rojinegros - Alianza_TLV 0:3

47e minuut.
Quispe met een snelle inworp. Parra met een sublieme pass. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso draait met de bal, schiet en ... Farro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - Alianza_TLV 0:4

50e minuut.
Traverso is nu in balbezit. Diez begaat een overtreding. Traverso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Traverso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de la Piedra maakt een snoekduik en kopt de bal. Farro bokst de bal weg.

55e minuut.
Torres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Acevedo zijn tegenspeler op de grond. Acevedo krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Klungelig pakt Parra de bal. Parra geeft de bal voor. Espinoza rent richting de bal. Espinoza geeft een hoge lob. de la Piedra springt en kopt de bal. Farro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Diez de bal. Lozano is nu in balbezit. Lozano schiet op doel. Farro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert de la Piedra de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - Alianza_TLV 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Vampiros Rojinegros 64%, Alianza_TLV 36%.
Once Vampiros Rojinegros - Alianza_TLV 0:5