Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Linaje Celeste C.F. Royals Ultimates FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Guadalupe is nu in balbezit. Nicolini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guadalupe raakt geblesseerd tijdens het duel. Nicolini probeert naar een medespeler te passen. Rueda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Durán rent richting de bal. Durán geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Guadalupe rent richting de bal. Guadalupe passt de bal zonder na te denken. Montalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuca verovert de bal door een tackle van achteren. Machuca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bonilla heeft problemen om de bal te vangen. Guadalupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupe geeft de bal voor. Muńoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuca verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linaje Celeste C.F. 66%, Royals Ultimates FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Linaje Celeste C.F. - Royals Ultimates FC 0:0

57e minuut.
Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Magallanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Santisteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santisteban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Guadalupe probeert naar een medespeler te passen. Muńoz rent richting de bal. Machuca onderschept slim de pass. Machuca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Linaje Celeste C.F. - Royals Ultimates FC 0:1

64e minuut.
Nicolini is nu in balbezit. Durán is nu in balbezit. Durán passt de bal met de wreef. Machuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Guadalupe verovert de bal door een tackle van achteren. Machuca is nu in balbezit. Machuca passt de bal met de wreef. Daar is Guadalupe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guadalupe draait met de bal, schiet en ... Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Machuca rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linaje Celeste C.F. - Royals Ultimates FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linaje Celeste C.F. 65%, Royals Ultimates FC 35%.
Linaje Celeste C.F. - Royals Ultimates FC 0:2