Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Lima FC Real Cuy CF
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Daar is Araujo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios is nu in balbezit. Abugattás rent richting de bal. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rojas rent richting de bal. Loayza onderschept slim de pass. Loayza passt de bal in één keer door. Allemant is nu in balbezit. Allemant schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Saco Vértiz probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Falconí zal de hoekschop nemen. Ponce de León rent richting de bal. Ponce de León schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lima FC - Real Cuy CF 1:0

24e minuut.
Araujo passt de bal met de wreef. Ponce de León is nu in balbezit. Ponce de León draait met de bal, schiet en ... Saco Vértiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villarán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lima FC - Real Cuy CF 2:0

29e minuut.
Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar geeft een hoge lob. Herrera kan de bal niet met de borst controleren. Ponce de León is nu in balbezit. Ponce de León draait met de bal, schiet en ... Villarán bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lima FC - Real Cuy CF 3:0

31e minuut.
Quispe rent richting de bal. Quispe probeert naar een medespeler te passen. Echegaray is nu in balbezit. Echegaray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lima FC - Real Cuy CF 3:1

34e minuut.
Daar is Abugattás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera met een sublieme pass. Ponce de León is nu in balbezit. Ponce de León draait met de bal, schiet en ... Villarán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lima FC - Real Cuy CF 4:1

38e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Abugattás geeft een lange en hoge pass. Rojas kopt de bal weg. Ponce de León controleert de bal met de borst. Ponce de León schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Valdizán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suárez. Suárez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Lima FC 39%, Real Cuy CF 61%.
Sporting Lima FC - Real Cuy CF 4:1

49e minuut.
Echegaray met een sublieme pass. Allemant rent richting de bal. Met opzet legt Salazar zijn tegenspeler op de grond. Salazar krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Ciurlizza met een sublieme pass. Falconí kopt de bal weg. Gaviria rent richting de bal. Herrera is nu in balbezit. Herrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lima FC - Real Cuy CF 5:1

55e minuut.
Loayza probeert de bal met de borst te controleren. Rojas onderschept slim de pass. Rojas met een sublieme pass. Ponce de León rent richting de bal. Ponce de León draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gaviria is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Portocarrero. Gaviria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rojas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ponce de León is nu in balbezit. Ponce de León haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Araujo met de inworp. Quispe rent richting de bal. Abugattás geeft een lange en hoge pass. Echegaray is nu in balbezit. Echegaray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Lima FC 58%, Real Cuy CF 42%.
Sporting Lima FC - Real Cuy CF 5:1