Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zhaisa FC Dinamo Lima
532 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Barrueto passt de bal met de wreef. Solís is nu in balbezit. Carrario probeert naar een medespeler te passen. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zhaisa FC - Dinamo Lima 1:0

25e minuut.
Cruz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barrueto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galdós is nu in balbezit. Galdós geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Barrueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrueto passt de bal in één keer door. Franco is nu in balbezit. Galdós verovert de bal door een tackle van achteren. Galdós haalt uit met een fantastische trap. Menotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Lamas geeft een hoge lob. Valencia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Menotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zhaisa FC - Dinamo Lima 1:1

39e minuut.
Vivanco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vizcarra de bal. Barrios onderschept slim de pass. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Garay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Amat is nu in balbezit. Amat geeft een lange en hoge pass. Barrios rent richting de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhaisa FC 56%, Dinamo Lima 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zhaisa FC - Dinamo Lima 1:1

51e minuut.
Solís is nu in balbezit. Solís speelt de bal door. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra onderschept slim de pass. Vizcarra probeert naar een medespeler te passen. Vivanco rent richting de bal. Vivanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Galdós is nu in balbezit. Vizcarra onderschept slim de pass. Galdós is nu in balbezit. Vizcarra onderschept slim de pass. Vizcarra geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bracamonte geeft de bal voor. Lamas is nu in balbezit. Lamas geeft de bal voor. Barrios rent richting de bal. Barrios schiet op doel. Menotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Garay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galdós is nu in balbezit. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdós onderschept slim de pass. Galdós schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Galdós is nu in balbezit. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Galdós is nu in balbezit. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhaisa FC 56%, Dinamo Lima 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zhaisa FC - Dinamo Lima 1:1