Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Lima FC_wakawaka
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Solís rent richting de bal. Alzamora onderschept slim de pass. Alzamora speelt de bal door. Barreto is nu in balbezit. Barreto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteta geeft een hoge lob. Pardo kopt de bal weg. Alzamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora draait met de bal, schiet en ... Leiva bokst de bal weg.

30e minuut.
Barrios rent richting de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ... Valverde probeert de bal aan de voet te houden. Barrueto is nu in balbezit. Barrueto haalt uit met een fantastische trap. Saco Vértiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Pérez rent richting de bal. Galdós verovert de bal door een tackle van achteren. Galdós passt de bal met de wreef. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garay met een snelle inworp. Galdós is nu in balbezit. Galdós schiet op doel. Huamán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valverde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Huamán de bal onder controle te krijgen. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez geeft een hoge lob. Lamas is nu in balbezit. Lamas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Lima 47%, FC_wakawaka 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Lima - FC_wakawaka 0:0

60e minuut.
Lamas geeft een hoge lob. Galdós kopt de bal weg. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios rent richting de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lima - FC_wakawaka 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Lima 53%, FC_wakawaka 47%.
Dinamo Lima - FC_wakawaka 1:0