Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sport blondell Luchoxfc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Huertas begaat een overtreding. Arnao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ortiz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
La Rosa is nu in balbezit. Huertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Acasiete probeert naar een medespeler te passen. Agurto bereikt de bal nog maar net als eerste. Agurto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Casavilca met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Acasiete de bal. La Rosa is nu in balbezit. Acasiete onderschept slim de pass. Acasiete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sport blondell - Luchoxfc 1:0

24e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles passt de bal in één keer door. Páramo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revilla rent richting de bal. Revilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Prado kopt de bal weg. Carlín is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arnao. Arnao krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Arenas is nu in balbezit. Escudero verovert de bal door een tackle van achteren. Escudero probeert naar een medespeler te passen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Camacho probeert de bal aan de voet te houden. Huertas is nu in balbezit. Huertas passt de bal zonder na te denken. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sport blondell - Luchoxfc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport blondell 61%, Luchoxfc 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sport blondell - Luchoxfc 1:1

48e minuut.
Diez Canseco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acasiete bereikt de bal nog maar net als eerste. Acasiete geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Agurto de bal. Agurto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Arnao probeert naar een medespeler te passen. Miyashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyashiro geeft een lange en hoge pass. Acasiete is nu in balbezit. Acasiete geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Acasiete met een sublieme pass. Prado is nu in balbezit. Miyashiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miyashiro krijgt een gele kaart.

71e minuut.
La Rosa is nu in balbezit. Huertas verovert de bal door een tackle van achteren. Huertas speelt de bal door. Acasiete rent richting de bal. Acasiete draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Diez Canseco onderschept slim de pass. La Rosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diez Canseco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huertas met een snel genomen vrije trap. Daar is Agurto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agurto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Camacho geeft de bal voor. Páramo is nu in balbezit. La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramo onderschept slim de pass. Páramo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
sport blondell - Luchoxfc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport blondell 51%, Luchoxfc 49%.
sport blondell - Luchoxfc 2:1